Bánfi Leila Sminktetováló

Bánfi Leila

„Célom: megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és még szebbé tenni, ami már megadatott.”

A művészet már gyerekkorom óta jelen van az életemben. Kisiskolásként imádtam rajzolni, így rajzszakosként végeztem az általános iskolát, ami azért fontos, mert alapja ennek a szakmának. Ezután nem is volt kérdés, hogy hova tanulok tovább, Győrben a Képzőművészeti szakközépiskolában végeztem festészet szakon.

Az alkotás célja számomra az önkifejezés kell, hogy legyen. A művészet nem más, mint önkifejező eszköz. Mára a papír alapú vásznat felváltotta a női arc szépsége, annak még szebbé tétele.

Még mielőtt sminktetováló lett belőlem, Budapesten végeztem sminkesként, egy profi nemzetközi sminkakadémián.

Sminktetováló szakemberként fontosnak tartom, hogy aki ebben a szakmában dolgozik, tisztában legyen a sminkelés alapszabályaival, rendelkezzen sminkes tudással. Ez azért lényeges, mert aki ismeri a sminkelés alapjait, az meg tudja tartani sminktetoválással is az arc természetes harmóniájának egységét.

Később elvégeztem Győrben egy kozmetikus iskolát, és egy sminktetováló képzést is. Ezután folyamatosan képeztem magam sminktetoválás terén, különböző tanfolyamokkal, újabb technikák elsajátításával.

Munkámat maximálisan a precizitás és a maximalizmus jellemzi. Ezért is alkalmazom a legkorszerűbb technikákat és anyagokat. Tetoválni csak is akkor kezdek el, miután már pontosan előrajzoltam, megterveztem a vendég arcához leginkább illő formával az adott területet, amit természetesen közösen átbeszélünk, egyeztetünk.

Az elmúlt évek alatt rengeteg hölgy fordult meg nálam, akiknek szebbnél szebb sminktetoválást varázsolhattam arcukra, így önbizalmat és könnyebbséget adva mindennapjaikhoz. Nagy öröm számomra, amikor elkészül egy sminktetoválás és a vendégeim arcán látom az önfeledt elégedettséget és ragyogást, amely az eredményes, odaadó munkámnak köszönhető.

Számomra ebben a szakmában az igényesség a legfontosabb és magam is ezt hirdetem. Egy sminktetoválás nem szabad, hogy hivalkodóvá tegye viselőjét, csak az arc adott természetes vonásait emeli ki. Ezzel megváltoztathatjuk viselője kisugárzását és növelhetjük önbizalmát.

Mivel jelenleg vendégeim fele, már meglévő, sokszor az elrontott kategóriába besorolható sminktetoválással érkezik hozzám, és napjainkban megnőtt az igény a már nem kívánt testtetoválások eltávolítása iránt is, ezért úgy döntöttem, hogy új szolgáltatást vezetek be, ami erre a problémára nyújt megoldást. Ez nem más, mint a lézeres tetoválás eltávolítás.

Amennyiben kérdésed van bármely szolgáltatásommal kapcsolatban, hívj bátran!
+36207722536