Smink

Smink

A nők már ősidők óta sminkelik az arcukat.

A sminkelés számomra egy művészi forma, kreatív alkotás és önkifejezés is egyben, ahol a vászon maga az arcbőr.
A művészi ecsetkezelés és színhasználat ugyanolyan fontos és elengedhetetlen, mint egy festő esetében.
Van aki feltűnőbben szereti, valaki csak úgy, hogy észre se vegyék. Sokan akár órákat is kísérleteznek vele, mások percek alatt rá unnak az álmos reggeleken.

A smink varázslatokra képes, emellett olyan arcunkat mutathatjuk meg rajta keresztül, amiről nem is tudtuk, hogy létezik. Egy tökéletesen megválasztott smink akár szexivé, vagy épp kislányossá teheti viselőjét, és megváltoztathatja az arc karakterét is.

Smink segítségével akár más és más szerepekben próbálhatjuk ki magunkat, vagy egyszerűen csak magabiztosabbnak érezhetjük magunkat általa.

Sminkeléssel az arc olyan részeit tudjuk kihangsúlyozni, ami elveszne az arcon nélküle. Fontos, hogy kiemeljük az arc szépségét, hiszen akkor magabiztosabban tudjuk élni mindennapjainkat.

Egyéni, személyreszabott sminktanácsadás
- önsminkelő tanfolyam -

Egyéni, személyreszabott sminktanácsadás

Pár órára magunk is művészek lehetünk. Amikor legközelebb megfogjátok az ecseteiteket, gondoljatok ti is arra, hogy a sminken keresztül kiélhetitek művészi hajlamotokat.

Egy jó smink csodákra képes!
A tudás amit nálam megszerzel, magabiztosságot és örömöt adhat a mindennapokban!
Elsajátíthatod azokat az apró trükköket, amelyekkel reggel pár perc alatt tökéletes, szolid sminket varázsolhatsz magadnak!

A kb. 4 órás egyéni oktatás során megtanulhatod, hogyan sminkeld magad a hétköznapokra egy csábító nappali smink elkészítésével, és melyek a legmegfelelőbb sminkeszközök, termékek amiket használj, vagy éppen, hogy hogyan tartsd tisztán a sminkkészletedet!
Elsajátíthatod a szép ceruzahasználat és satírozás technikáit!
Ez idő alatt CSAK veled foglalkozom!

A tanácsadás elméletből és gyakorlatból áll. Kapni fogsz tőlem jegyzeteket, praktikákkal, képekkel, amik segítenek téged a továbbiakban, hogy tudj gyakorolni egyedül is!

Ára: 26 500 Ft.

Füstös hatású igéző szemektől, a tusvonalon át, a gyönyörű piros ajkakig!
Ezen a 4 órás alkalmon a már tanultak után, „tovább képezhetjük” magunkat! A saját stílusodhoz igazított alkalmi vagy füstös smink lépéseit sajátíthatod el a már tanult szolid nappali smink technikái után. Megtanulod a füstös szem fortélyait, szemöldökformázási technikákat, ombre dúsító ajkak sminkelését, tusvonalhúzás lépéseit és, hogy hogyan tudod sminked tartóssá tenni. Lehetőséged van arra is, hogy egy általad kiválasztott, számodra érdekes sminket gyakoroljunk! Hozz fotót erről a sminkről és megtanuljuk elkészíteni!

Ára: 32 500 Ft.

Egy gyakorlóalkalmat biztosítok minden tanácsadásom után, ha úgy érzed, hogy maradt még olyan technika amit szeretnél begyakorolni, vagy bármi más eszedbe jutott amit még kipróbálnál!

Az egyéni sminktanácsadáson egyaránt megtalálhatóak professzionális eszközök és egyszerűen beszerezhető drogériás eszközök, sminktermékek is!

Munkáim

Életünk során vannak események, amikor nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy smink nélkül jelenjünk meg. Legyen az esküvő, színház vagy egy randevú.

Ilyen kivételes alkalmakra szívesen a rendelkezésedre állok, hogy még szebbé varázsoljalak!